Onko mikään pikavippi maksuhäiriöiselle enää saatavissa?

Pikavippi maksuhäiriöiselle on nykyään melkeinpä mahdotonta saada, tämä on kuitenkin on tänä päivänä hyvin laajasti kysytty aihe ja se on monelle melko epäselvää – yhä. Voiko luottotiedoton saada pikavipin ja kuinka lainaa maksuhäiriöiselle voi saada? Lyhyenä vastattakoon, että kyllä, voit saada lainaa luottotiedottomalle, mutta sinulla on huomattavasti suppeampi lainavalikoima käytössäsi. Pikavippifirmat eivät tykkää myöntää pikavippiä ilman luottotietoja, mutta jostain voi kuitenkin vippi ilman luottotietoja irrota. Asia on monessa määrin melko monimutkainen, koska nykyajan lainanhaku toimii suurimmilta osin Internetin kautta ja TUPAS-tunnistus  on siinä suuressa roolissa.

TUPAS on Finanssialan keskusliiton käsialaa – ei enää lainoja maksuhäiriöisille

mistä edullisin pikavippi maksuhäiriöiselle netistä?Tämä FKL:n muovaava tunnistussysteemi siis tarkistaa henkilötietosi ja tätä kautta firma saa automaattisesti tietosi ja näkee samalla onko luottotiedoissa häiriöitä. Suurin osa firmoista pistää hakemuksen bumerangina takaisin, kun huomaa luottotietohäiriön, joten pikavippi ilman luottotietoja alkaa todella olemaan 2012 vuonna kiven alla. Tästä ei kuitenkaan vielä pidä lannistua, sillä pikavippi maksuhäiriöisenä ei ole mahdoton keissi ollenkaan, mutta helpommin saat haettua pankista pikaista lainaa jos todella haluat varmimman lainapaikan.

Monesti tämä sekoitetaankin pikavippiin, sillä se toimii käytännössä sen tavoin, koska lainasumma on suhteellisen pieni ja laina-aikaa on vain joitakin kuukausia. Seuraava kappale käsittelee kuinka voit hakea pikalainaa ilman luottotietoja. Käsittelemme myös lopussa hieman luottotietoja, mitä ne oikeastaan ovat ja mitä tapahtuu kun menetät ne. Lisäksi mahdollisia seurauksia ja kuinka saada luottotiedot takaisin on käyty lyhyesti läpi tätä tietoa janoaville.

 

Mistä voisi saada luottotiedottomille pikavippiä nopeasti  – hakuprosessi pähkinän kuoressa – 2014 vuonna tämä on mahdotonta!

Haluat siis tietää kuinka saada pikalainan ilman luottotietoja, etkä ole vielä löytänyt sopivaa lainantarjoajaa. Me kerromme kuinka tämä onnistuu ja mitä kaikkea joudut tekemään, että saat kaikista helpoiten lainan ilman luottotietoja. Huhupuheiden mukaan ja ehkä myös osittain totta oleva tieto, että vippi ilman luottotietoja olisi mahdollista saada pikalainayrityksiltä, ei enää ole periaatteessa mahdollista. Se on ehkä ollut mahdollista ja sitä voi vieläkin saada jos jostain syystä firma ei huomaa luottotietomenetystäsi, mikä ei tule tapahtumaan kuin ani harvoin. Siinä mielessä ikävä juttu, mutta ei hätää. Kaikki ovat olleet ikänsä jonkin tietyn pankin asiakkaita ja pankki ei käännä selkäänsä, ei edes niille, ketkä ovat joskus syystä tai toisesta menettäneet luottotietonsa. Voit marssia pankkiin ja varata ajan lainakonsultaatioon.

Kannattaa miettiä tarkkaan sanavalinnat, sillä joudut todella tekemään vaikutuksen, mikäli mielit saada edes pientä luottoa

verkko ei tarjoa vippejä ilman luottotietoja enää nykyäänTätä kannattaa hieman valmistella, koska on erittäin tärkeää luoda asiallinen ja luotettava kuva itsestään, koska ensivaikutelma vaikuttaa lainan saamisessa paljon. Joudut melko varmasti selvittämään syyn, miksi olet aikoinaan menettänyt luottotietosi ja myös sen, mitä varten ja kuinka paljon pikavippiä olet hakemassa. Se katsotaan myös suurena etuna jos sinulla on säännölliset kuukausittaiset tulot ja vielä isompi plussa on se, että pystyt takaamaan lainasi jollain omaisuudella kuten loma-asunnolla tai kiinteistöllä.

Tämän enempää et oikeastaan voi tehdä, vaan päätös on tässä vaiheessa pankilla ja kaikki mitä voit tehdä on vain odottaa ja toivoa. Nykyään luottotiedottomille ollaan melko ankaria ja lainaa ei heru lähes mistään lähteestä, vaikka niin voisi hyvin luulla. Luottotietojen menetys on siis verrattain vakava asia ja se vaikuttaa moneen muuhunkin asiaan kuin vain lainan hakemiseen. Tästä lisää seuraavassa kappaleessa ja laina ilman luottotietoja lyhyesti.

Hae luottoa täältä, mikäli haluat sitä edullisesti : Lainaa – huomaa kuitenkin, että jokainen yhtiö ei myönnä lainoja jos olet menettänyt luottotiedot. Päivitystä 2014 vuonna: yksikään yläpuolen sivustolla oleva yhtiö ei enää myönnä sinulle vippejä, mikäli olet saanut maksuhäiriömerkinnän. Pidä siis huoli, että hoidat raha-asiasi moitteettomasti niin lainaaminen saa luvan jatkua.

 

Luottotiedot ja niiden menetys – mitä siitä seuraa?

Tämä ei varmasti ole mitään kaunista luettavaa, sillä luottotiedon menettäneet todella joutuvat kärsimään monessakin suhteessa niin kauan kunnes luottotietomerkintä poistuu rekisteristä. Jo pelkästään, että luottoa ei saa on melko suuri takaisku siinä vaiheessa kun perheen perustaminen ja asunnon hankinta tulee ajankohtaiseksi. Mistä silloin haet asuntolainaa? Pankista voit sitä saada, mutta et missään nimessä helposti vaan pankki pistää mitä luultavimmin sinut koville ja haastattelu sekä kriteerit ovat ankarat. Jos luottotietojen menetyksestä on kuitenkin jo pidemmän aikaa, he varmasti ymmärtävät, että nuorena tulee törttöiltyä ja ajateltua naiivisti. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti riitä vielä syyksi ja perusteeksi, sille että lainaa (vertaa pikalainat) saisit, mutta se voi jossain tapauksessa auttaa. Kannattaa siis todella miettiä miten raha-asiansa hoitaa, sillä hankaluuksia on vielä lisää edessä.

Eikä tässä vielä kaikki – myös vakuutuksien yms. saaminen on hankalaa

Tulet myös huomaamaan vakuutuspuolella hankaluuksia, koska tunnetuimmat suomalaiset vakuutusyhtiöt ovat myös erittäin tiukkoja ja tarkistavat aina luottotiedot, vaikka tällä ei ole käytännössä mitään tekemistä luottotaustojen kanssa. Tähän ei auta edes se, vaikka maksaisit vakuutuslaskun käteisellä saman tien paikan päällä, vaan he todella hylkäävät hakemuksesi kun huomaavat, että olet joskus saanut maksuhäiriömerkinnän. Lista on kuitenkin lähes loputon jos lähtee luettelemaan mitä kaikkea et voi tehdä luottotietojen menetyksen takia, joten enempää ei tässä ruveta listaamaan.

Luottotietojen takaisin saamisessa kestää muutama vuosi, joten pitkään joudut tästä kärsimään eli kannattaa miettiä muutamaan kertaan ennen kuin lähtee hankkiutumaan hankaluuksiin. Luottotietojen menetyksistä iso osa olisi vielä estettävissä jos halua todella löytyisi, sillä Takuu-Säätiön kaltaiset yritykset ovat juuri tätä varten olemassa. Heidän velkalinjaan soittaminen saattaa pelastaa, vaikka olisit keskellä todellista talouskatastrofia, rahaton ja pöytä täynnä laskuja. Ota siis odottamatta yhteyttä Takuu-Säätiöön ja saatat selvitä laskuista pelkällä säikähdyksellä ja mikä parasta, säilytät luottotietosi.